mandag den 25. april 2011

Tik tak

Det der 40 rumsterer stadig temmelig meget og vil ikke helt falde på plads. Det vil ikke engang falde så meget til ro, at jeg lige kan nå at få kigget grundigt på det og finde ud af, hvad jeg egentlig synes om det. Det spæner bare rundt og råber ind imellem ord, som jeg så skal forsøge forholde mig til. Som f.eks. karriere. Ikke at jeg egentlig er karrieremenneske. Overhovedet ikke faktisk. Men noget skal man jo lave for at få penge ind på kontoen. Og det må faktisk gerne være snart. Og så må det også gerne være noget, der er værd at bruge en stor del af de vågne timer på. Der råbes også noget andet, men det kan nogle gange være lidt svært at høre oven i det der larmende TIK TAK. For hvert tik kommer der et højere tak, så et endnu højere tik, og sådan larmer det bare afsted. Jeg mangler en dingenot, der kan aflæse, hvor meget batteri, der er tilbage i det der biologiske ur. Altså bare for at vide, om jeg virkelig skal skynde mig nu, eller om jeg godt kan tage den lidt med ro.

2 kommentarer:

Kong Mor sagde ...

Jeg blev 40 for 18mdr siden - det var rædsomt op til.. Men ca. 3 mdr før blev jeg stædig.. Og jeg nægtede at gå ind i 40erne som fed og færdig.
Men jeg gjorde det for mig.
Til sidst fandt jeg ud af at det kun er det ydre der ændres lidt - JEG er jo stadig som jeg altid har været.
Hvis du vil høre mere siger du til! ;-) har nemlig skrevet om det for ikke så længe siden

GiSP sagde ...

Det vil jeg da rigtig gerne - høre mere, altså. For nogle gange kan man jo faktisk godt bruge andres erfaringer til noget. :-)