fredag den 10. februar 2012

Man må gerne græde over spildt blod

I går stod vi lidt tidligere op end tidligt. LilleLille skulle have taget blodprøver, og jeg ville gerne nøjes med at have fornøjelsen af buskørsel den ene vej. Derfor måtte vi skynde os lidt ekstra fra morgenstunden, StoreLille blev afleveret i børnehaven tidligere end normalt, og LilleLille og jeg kunne så køre med Kæresten ind til byen. Det lykkedes næsten at komme afsted til planlagt tid, og Kæresten kom kun lidt for sent på arbejde.

På ambulatoriet sørgede tre hvidklædte damer for henholdsvis at holde, trøste og stikke i LilleLille, mens moren sad på en stol og var kylling. Vi kunne selvfølgelig også bare sige, at der ikke var plads til mig ved briksen, men sandheden er jo, at jeg ikke er voldsomt god til det der med nåle. Og så tænkte jeg, at ingen jo havde nogen glæde af også at skulle tage sig af en besvimet mor. Så jeg holdt mig i baggrunden, mens stakkels, stakkels lille pige skreg og græd. Med tårer! Åh altså, at se små tårer løbe ned over det lillebitte ansigt. Av.

Men blodprøven blev overstået. Jeg fik trøstet LilleLille, som heldigvis faldt ret hurtigt i søvn igen. Og vi kom med bussen hjem. Altså efter lige at have ventet i de der 20 minutter, som jeg fortalte om i går.

I dag skulle jeg så ringe til lægen og få svaret. Er LilleLilles gulsot på vej retur, eller hvad skal der eventuelt gøres ved det? Men der var bare ikke noget svar. For blodprøverne var gået i stykker! Vi tager den lige igen. Blodprøverne var gået i stykker!!! Lægen forstod ikke helt, hvad det var, de havde skrevet, men det korte af det lange er, at vi må afsted igen.

Jeg venter til på mandag, så det stakkels barn ikke skal stikkes to dage i træk. Men altså! Helt ærligt! Fjolser!

2 kommentarer:

Øglemor sagde ...

Gået i stykker?! Dén var ny. Blevet væk, ja. Forurenet, ja. Gået i stykker? Meget mærkeligt firma. Og ja - fjolser. Stakkels LilleLille (+ mor).

GiSP sagde ...

Ja, det var lægens fortolkning af det, der var skrevet, som hun ikke helt forstod. Jeg forestiller mig, at en rengøringskone har væltet dem ned med sin kost. ;-)