torsdag den 15. maj 2014

Kan man inddrage et mor-kørekort?

Her sidder jeg med fingrene på tasterne og tanker, der hverken vil struktureres eller ud. SKAL simpelt hen have fundet på noget salgsagtigt at skrive, så jeg kan få flere kunder i biksen. Men det er åbenbart ikke der, inspirationen ligger lige nu.

Til gengæld har jeg ingen problemer med at skrive om noget, jeg så i morges. Faktisk er det måske endda meget godt at få det ud gennem fingrene og få luftet min harme.

Da jeg kom trillende hen til vuggestuen med LilleLille i klapvognen, så jeg en anden mor køre derfra efter at have afleveret det ene barn, og så tænker jeg, at hun skulle videre til børnehaven med det andet barn. Mit problem er bare, at det barn sad på skødet af moren. Altså ved rattet. Hvad fanden ligner det! En ting er det dårlige opdragelsesmæssige aspekt - der har man jo vist nok ikke rigtig lov til at blande sig i andre forældres dispositioner. Men at hun udsætter sit barn for fare, har jeg svært ved ikke at blande mig i. Nævnte det for en pædagog, som vil spørge lederen, hvad politikken er ... altså om det måske er lederen, der skal tage en snak med den mor. Hvis ikke, bliver jeg nok nødt til lige at komme med en bemærkning næste gang, jeg støder på hende.

Jeg har helt ondt i maven ved tanken om, hvad der kunne ske. Og ville hun mon bare få et klip i kørekortet, hvis politiet kom forbi, evt. suppleret med en bøde? Eller kunne man forestille sig at tvinge hende til samtaler om, hvordan man passer på de børn, man har sat i verden?

Ingen kommentarer: