fredag den 25. januar 2013

Siden sidst

Så gik der sørme lige fire måneder, og her er et lille overblik over, hvad jeg har fået tiden til at gå med i stedet for at skrive:

  • 1 mistanke om mælkeallergi (StoreLille). Så der gik lige lidt tid med at lære at styre uden om alle fødevarer med mælk. Og med hele tiden at være to skridt foran, når vi skulle spise andre steder end hjemme. Hvilket vi skulle en del pga. runde fødselsdage og jul. Hvad er menuen? Husker I at stege kødet i olie i stedet for smør? Hvad med desserten? Okay, jeg tager noget med. Og bager småkager. Og finder ud af, hvordan man laver mælke- og flødefri risalamande. Og ..., og ..., og ... Nu er det heldigvis snart februar, og vi kan komme ud at tale med nogle kloge mennesker på Skejby Sygehus.
  • 3 mellemørebetændelser (LilleLille). Den sidste konstatet i dag. Næste skridt penicillinkur og derefter ørelæge. P.S. Hvordan får man det stads i de små stakler uden at det omgående bliver efterfulgt af en kaskade opkast?
  • 1 halsbetændelse (StoreLille).
  • 3 x skoldkopper (StoreLille, LilleLille og ... tadaah ... mig). Jeg havde jo ikke haft skoldkopper, så det var ret nervepirrende at se de røde prikker bryde frem på først den ene og derefter den anden. Men tilsyneladende sprang de over mig. Tilsyneladende altså. For noget tid senere skulle jeg have taget nogle blodprøver og fik så også lige kigget på skoldkoppetallet ... som kunne vise, at nu havde jeg haft dem. Og helt uden at mærke noget til det. Fantastisk!
  • 1 x snot og feber (LilleLille).
  • 4 x influenza (en til os hver).
  • 1 vuggestuestart (LilleLille). Moren syntes jo selvfølgelig hun var alt for lille til at starte, og ville gerne lave en meget blid indkøring. De kloge pædagoger mener dog, at det er bedre for barnet at blive kørt ind hurtigt. ... det viste sig bare, at vi blev tvunget til den langsomme model: vuggestue, sygdom, vuggestue, sygdom, vuggestue, juleferie med sygdom, vuggestue, sygdom. Det lykkedes næsten at være i vuggestue to uger i streg her i sidste omgang, men selvfølgelig skulle hun så blive syg i dag.
  • Et stort antal skrevne ansøgninger og et lige så stort antal afslag (mig). Det sidste (på en uopfordret ansøgning til et job, jeg virkelig virkelig virkelig gerne ville have) modtaget i går med en meget nedladende tone krydret med et "Held og lykke i din videre jobsøgning". Tak, du. For hvor er jeg da motiveret til igen at skulle forsøge at sælge mig selv lige nu.
  • 1 fyring (Kæresten). Så hvis alt går galt, skal vi klare os på 2 x dagpenge fra april og 1 x dagpenge fra juli. Men det gør det selvfølgelig ikke. Går galt altså. For der venter jo fantastiske job lige om hjørnet til os begge to. Eller en kæmpe Lottogevinst ... eller noget.
  • 1 bule i hovedet (LilleLille, desværre). Lavet for en time siden, da vi havde forsøgt at få penicillin i hende og igen blev belønnet med opkast. Jeg skyndte mig ovenpå med hende, men havde, pga. den ildelugtende masse på hendes og mit tøj, ikke lige mulighed for at bære hende, som jeg plejer op ad trappen. Og selvfølgelig skulle jeg så snuble lige i dag. Og måtte så vælge mellem at falde og kure ned ad trappen med LilleLille under mig, eller at løbe op uden at have balancen og derved hamre først mit og derefter hendes hoved ind i væggen ovenfor trappen. Øv!
Så det er livet set fra min hylde lige for tiden. Måske skulle jeg i næste blogindlæg øve mig lidt i at se de gode indslag i dagligdagen. Bare sådan lige for humørets skyld.

4 kommentarer:

Kisser Laptern sagde ...

Uh, der er mange ting, der klumper sig sammen på din hylde.

Håber alligevel det bliver en glædelig 2013.

Kirsten

GiSP sagde ...

Tak skal du ha' - der er i hvert fald rigelig mulighed for nye og spændende ting.

Ninapb sagde ...

Vi skal da vist snart finde tid til den der kop kaffe, så vi lige kan få detaljerne på plads...
Sikke en ordentlig bunke på en gang. Håber det lysner lidt snart!
Knus fra Ni

GiSP sagde ...

Ja vi skal! Så jeg også kan få sagt tak for sidst, for det er åbenbart meget svært at sende en sms. :-p