søndag den 15. september 2013

Fun

I overensstemmelse med den nye trend, hvor man åbenbart skal vold-reklamere for sit produkt i blogland (nej, jeg er ikke begejstret for konceptet og bliver for det meste bare træt af at få et eller andet produkt smidt i hovedet alle vegne), var der rigtig mange bloggere, der skulle anmelde Funs nye saftevand, der er sødet med stevia i stedet for sukker. Der blev skrevet meget om, hvor naturlig denne nye saftevand er, og jeg forstod det ikke helt, for jeg synes, at Fun er noget af det mest syntetiske saftevand, man kan få. Men det kunne da godt være, at de havde lavet helt om på konceptet i det nye produkt. Jeg fik en fornemmelse af, at der var lagt op til, at her havde vi at gøre med en saftevand, der kunne finde nåde hos selv den mest inkarnerede speltmor, og derfor undrede jeg mig over, at de ikke havde gjort mere ud af flasken. Bevares, den ser da også lidt anderledes ud, men hvorfor ikke vælge en glasflaske, der måske giver et lidt mere eksklusivt udtryk.

Nå, men fornylig skulle vi så af sted med madpakke og drikkevarer. Med tanke på mit slankeprojekt som er lidt udfordret for tiden, fandt jeg på, at det da var nu, vi skulle prøve den der fantastiske saftevand med 0 kalorier. Og så var det, jeg forstod, hvorfor de ikke har gjort det store ud af at lave en ny flaske. Den smager nemlig lige nøjagtig lige så syntetisk som en Fun-saftevand skal smage.

2 kommentarer:

Øglemor sagde ...

Ja, der er ikke meget spelt over Fun Stevia overhovedet. Hverken over flasken eller over smagen. Men det er der generelt ikke over light-/nul kalrie-produkter, synes jeg.

Jeg har ikke reklameret for Stevia-saften, men har drukket en del af den - kort og godt fordi jeg bedre kan lide saft end vand, og fordi mit kalorieregnskab (som jeg ikke fører) ikke kan holde til sukkersødet saft, og fordi jeg helst vil undgå aspartam og alt det jazz. Men det viste sig, at min økonomi ikke kunne holde til Stevia-saften, så nu er jeg/vi tilbage på plain ol' vand - og saft med sukker, når det går vildt for sig ;-)

GiSP sagde ...

Nåeh ja. Udover kalorieregnskabet skal man selvfølgelig også tænke på pengeregnskabet, og så er det jo meget smart, at det ikke smager godt. :-)