tirsdag den 23. november 2010

En sur servicedame og en superheltemor

Jeg havde set vejrudsigten. Og den gamle vinterjakke kunne simpelt hen ikke klare endnu en sæson ... hvilket man egentlig ikke kan fortænke den i efter 8-9 stykker af slagsen. Så i går begav jeg mig ud i projekt jeg-kan-da-sagtens-nå-at-købe-en-vinterjakke-på-en-time-inden-afhentning-i vuggestuen. Og det kunne jeg faktisk! Så det kunne jeg jo juble lidt over, da jeg stod op til en hvid udsigt i morges.

Nå, men jakkejagten førte mig ind i et stormagasin. Der er vist ingen grund til at nævne navne, men jeg kan jo sige, at det er det, der i lang tid har været kendt for høje priser og dårlig service. Det med servicen er dog blevet bedre efter et ejerskifte eller to. Men det tror jeg ikke, hun var helt klar over, hende der arbejdede oppe i informationen ved siden af jakkeudsalget. Måske har hun arbejdet der dengang servicen skulle være dårlig, og hendes lille bidrag var så at hælde dårlig stemning ud over sine kolleger - måske i håbet om, at de så ville lade det gå ud over kunderne. I den tid jeg var der, nåede jeg i hvert fald at opleve hende spy ild over to unge kolleger. Ikke på den vrede måde. Nej, hun smilede skam. Med munden altså. Men venlighed var der ikke at spore nogen steder.

Måske er hun julesur på forhånd. Måske er hun godt og grundigt træt af sit job. Men bør hun så ikke sige op i stedet for at blive og forpeste luften omkring sig? Jeg havde næsten lyst til at gå tilbage i dag, for at se, om hun stadig var giftig, eller om det måske bare var et morgenskænderi på hjemmefronten, der gav en dårlig dag. Så kunne jeg også have givet hende et tip om, hvor man kan hente lidt godt humør. Jeg har nemlig fundet frem til den der sjove blog, jeg faldt over forleden.

Superheltemor.blogspot.com. Den kan anbefales, og den er ret ny, så det er overkommeligt at læse op fra starten. God fornøjelse!

2 kommentarer:

Øglemor sagde ...

Åhhh, der er ikke noget værre end sure ekspedienter. Heller ikke, når det ikke går ud over en selv. Men hvad skal al den galde til for?!

Tillykke med jakken, dog. Skal vi måske se et billede af den? :-) Og tak for link til Superheltemor. Hun er sjov!

GiSP sagde ...

Jeg tror ikke jakken er spændende nok til sit helt eget billede. Det er bare sådan en sort dyneting, som jeg håber kan holde mig varm. Jeg gik egentlig mest efter, at den ikke skulle være voldsomt dyr. Jeg satser nemlig på, at jeg lige om lidt på magisk vis taber en hel masse kilo, og så skal der jo være penge til en ny, lille og lækker jakkesag.

(Og ha' en rigtig god tur til det skønne Berlin)